Warta

  • Sénsus nasional katujuh- Cina gaduh total populasi 1411.178 juta

    Cina geus réngsé sénsus populasi nasional katujuh na, tujuan utama pikeun manggihan comprehensively jumlah, struktur jeung distribusi populasi Cina urang. (1) Jumlah penduduk. Jumlah populasi Cina nyaéta 1.411.178 juta. Laju pertumbuhan taunan rata-rata éta 0.53%, 0.04% p...
    Maca deui
  • Seueur pesenan tékstil luar negeri anu dipindahkeun ka China kusabab India COVID-19

    India ngalaman wabah anyar COVID-19. Sareng aya dina kaayaan darurat nyanghareupan kakurangan vaksin, mutasi virus sareng kakurangan sumber médis. Éskalasi wabah di nagara éta parantos mangaruhan kana ranté pasokan global, sedengkeun tékstil Cina ...
    Maca deui
  • Laporan média Jepang: MUJI bakal terus ngagunakeun katun Xinjiang

    Ryohin Keikaku Co., Ltd, perusahaan induk merek terkemuka Jepang MUJI, ngarencanakeun ngaluarkeun pernyataan anyar dina 14 April ngeunaan panggunaan katun Xinjiang. Pernyataan éta nyatakeun yén perusahaan parantos maréntahkeun agénsi pihak katilu pikeun ngalaksanakeun panalungtikan lokal di Xinjiang sareng henteu mendakan pelanggaran. The ...
    Maca deui
  • Asal muasal Poé Méi

    Poé Méi datang, jadi naon asal muasal Poé Méi? Dina 1 Méi 1986, leuwih ti 216.000 pagawé di Chicago meunang perangna salila dalapan jam sapoé. Dina Juli 1989, Internasional Kadua ngumumkeun yén 1 Méi bakal ditunjuk minangka Poé Buruh Internasional unggal taun. Poé Buruh Internasional, ogé ...
    Maca deui
  • Harga minyak turun deui nalika wabah India parah

    Harga minyak turun deui saatos wabah COVID-19 parah di India. Hal ieu diangkat kasalempang recovery di paménta. Futures minyak atah di Éropa jeung Amérika Serikat éta kaluar lows sési, kumaha oge, sakumaha sababaraha analis ceuk OPEC + bisa reureuh kanaékan bertahap dina kaluaran. Comex West Texas Light Jun...
    Maca deui
  • Jepang mimiti ngaluarkeun cai Fukushima anu diolah ka laut

    Jepang bakal ngamimitian ngaleupaskeun leuwih ti 1 juta metrik ton cai radioaktif dirawat tina tutuwuhan nuklir Fukushima na ancur kana sagara dina dua taun, pamaréntah ceuk Salasa - rencana anu nyanghareup oposisi di imah sarta geus diangkat "perhatian kubur" di countr tatangga. ..
    Maca deui
  • Kantong Palsu dina Garments

    Nalika anjeun ngagem pakéan atanapi calana, sareng nyobian ngagali leungeun anjeun kana saku, anjeun sadar teu aya saku nyata di jerona. Pasti aneh pisan. Ilusi jenis ieu biasa pisan dina baju, anu sakapeung tiasa ngahasilkeun ilusi. Nalika kantong nyata praktis, naha pésta ...
    Maca deui
  • Angkutan Cina ka AS naék 250%! Wadah pengiriman barang global masih kakurangan!

    Wadahna ngagaduhan prosés operasi lengkep dina perdagangan internasional sacara normal sareng ogé ngagambarkeun "barometer" perdagangan global. Nanging, dina pangaruh "Covid-19" prosésna parantos kaganggu. Kurangna wadah sareng distribusi wadah anu henteu rata ogé ...
    Maca deui
  • Ékspor, impor ngajaga moméntum pertumbuhan anu saé dina Q1

    Perdagangan luar nagri Cina diperkirakeun ngadukung momen ka luhur salami kuartal kahiji. Survei panganyarna anu dilakukeun ku kementerian langkung ti 20,000 perusahaan anu berorientasi ékspor di seluruh China nunjukkeun yén aranjeunna ngayakeun langkung seueur pesenan tibatan période anu sami sataun katukang, salami periode Januari dugi ka Maret. Ma...
    Maca deui
  • Olahraga Ngadamel Merek Aktif Pikeun Latihan Anjeun Salajengna

    Sapertos kaos bodas sareng kesang, aya seueur kamungkinan sareng pilihan nalika balanja kanggo alat latihan. Di antawisna, aya sababaraha merek anu ngadamel baju anu ramah lingkungan anu étika, tanggung jawab, atanapi duanana, nyiptakeun pilihan anu saé sareng harga anu lumayan anu henteu ngorbankeun gaya atanapi pondok ...
    Maca deui
  • Pangecér lingerie AS pikeun muka langkung seueur toko di Cina

    Kalayan ngadeukeutan usum panas sareng pandémik COVID-19 aya dina kontrol anu langkung saé di China, beuki seueur jalma anu milih perjalanan laut, angkat ka kolam renang, sareng nganggo jinis hiburan dumasar cai sanés pikeun nikmati liburan. Taun ieu, pasar perjalanan domestik disetél rebound ...
    Maca deui
  • Shanghai Intertextile Fair

    Kami, Hangzhou Shangxiang Textile Co. Ltd, milu dina Shanghai Intertextile salami 17 Mar- 19 Mar 2021. Biasana urang ngadatangan acara dua kali taunan kecuali taun ka tukang kusabab COVID19. Sakeudeung ngenalkeun lawon utama anu urang uruskeun sapertos di handap ieu: Anyaman: TR w / tanpa spandex, Poli w / tanpa span...
    Maca deui